Υποστήριξη

Υποστήριξη

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας

Στη SoftOne, αποτελεί δέσμευσή μας η γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση των αιτημάτων σας. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε ένα εύρος υπηρεσιών υποστήριξης που προσαρμόζονται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής Atlantis που χρησιμοποιείτε.

Ανεξαρτήτως του κλάδου της αγοράς στον οποίον δραστηριοποιήστε, τα εξειδικευμένα στελέχη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας, βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας για να καταγράψουν τις ανάγκες σας και να δρομολογήσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες επίλυσής τους.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της SoftOne περιλαμβάνουν

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για θέματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της καθημερινής σας λειτουργίας και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Οι άνθρωποί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και έγκυρα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ EMAIL

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται δίπλα σας και μέσω email. Απλά, περιγράψτε το θέμα που σας ενδιαφέρει και αποστείλετε το αίτημά σας. Τα στελέχη μας θα σας παρέχουν, το συντομότερο δυνατό, τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ E-TICKET

Χρησιμοποιήστε το σύστημα e-ticket, αποστέλλοντας το αίτημά σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης επεξεργάζεται αυτόματα το αίτημα, ενώ εσείς ελέγχετε online την εξέλιξή του.

ON-SITE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Επιλέξτε υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας και περιλαμβάνουν ανάλυση αναγκών, εκπαίδευση εργαζομένων, καθώς ακόμη και εργασίες παραμετροποίησης.

OFF-SITE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Λάβετε βοήθεια για πολύπλοκα θέματα, παρέχοντάς μας απευθείας πρόσβασης στις οθόνες σας. Εκμεταλλευθείτε την υπηρεσία, υποστηρίζοντας ακόμη και ανάγκες εκπαίδευσης ή παραμετροποίησης.

Παράλληλα, έχετε 24×7 πρόσβαση σε πόρους και υπηρεσίες (όπως π.χ. η online υπηρεσία SoftOne Knowledge Base), τεκμηρίωση εφαρμογών, online κοινότητες, καθώς και άλλες ειδικές πληροφορίες που συμπληρώνουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε, συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας ενδιαφέροντος που ακολουθεί.
Ένας εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για την παροχή περισσότερων πληροφοριών αναφορικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας μας.

  Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*


*Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική