Ισχυρή τεχνολογία
για διαρκή ανάπτυξη

tree-vector-10
building-icon

Το Atlantis ERP προσφέρει αποδεδειγμένες λύσεις στις απαιτήσεις λειτουργίας επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους, αλλά και μεγαλύτερων εταιρειών με πολλαπλές εγκαταστάσεις και διεθνείς δραστηριότητες.

ic2-green-2

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα της επιχείρησής σας και των ανθρώπων της, απλοποιώντας τα πάντα – από την αρχική υλοποίηση και εγκατάσταση του λογισμικού, έως τη χρήση του και τη διεκπεραίωση εταιρικών διεργασιών.

ic-green3

Με ισχυρές και συγχρόνως, ευέλικτες δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου, το Atlantis ERP μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση να αντλεί το μέγιστο αποτέλεσμα από τη λειτουργία της: αυξημένη παραγωγικότητα με ταυτόχρονη μείωση κόστους και χρόνου.

Έξυπνες Αποφάσεις

Με σύγχρονα data analytics, το Atlantis ERP προσφέρει ακριβή εικόνα για την εξέλιξη κάθε κρίσιμου δείκτη απόδοσης ανθρώπων, τμημάτων και δραστηριοτήτων και ενθαρρύνει την έγκαιρη λήψη αποφάσεων που μεγιστοποιούν τα έσοδα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας, βάσει πραγματικών πάντοτε δεδομένων.

Mobile Δυνατότητες

Το Atlantis ERP ενισχύει τους ανθρώπους της επιχείρησής σας μέσα από τη διάθεση ειδικών mobile applications που διασφαλίζουν την απομακρυσμένη πρόσβαση σημαντικών δεδομένων για την εκτέλεση εργασιών (καταχώρηση παραγγελιών, διενέργεια εισπράξεων), μέσα από φορητές συσκευές tablet και smartphone.

Πλήρης λειτουργικότητα
για ολοκληρωμένα αποτελέσματα

Το Atlantis ERP ενσωματώνει πλήθος εργαλείων και λειτουργιών που επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη διαχείριση των αναγκών όλων των διευθύνσεων και των τμημάτων των επιχειρήσεων, από απλές day-to-day εργασίες έως σύνθετες και πολύπλοκες διαδικασίες.

Ζητήστε Παρουσίαση

Γνωρίζετε ότι

οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται το Atlantis ERP για την επίτευξη των στόχων τους;

Μάθετε Περισσότερα

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Περισσότερες από 5.000 μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, από διάφορους κλάδους δραστηριοποίησης της αγοράς, χρησιμοποιούν καθημερινά το Atlantis ERP για να διεκπεραιώνουν με ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα το σύνολο των επιχειρησιακών τους διεργασιών.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το βραβευμένο λογισμικό Atlantis συγκεντρώνει πανίσχυρες λειτουργικές ενότητες, εμπειρία από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και πολύτιμο feedback χιλιάδων χρηστών σε μία ενιαία λύση ERP, που μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά κάθε επιμέρους απαίτηση λειτουργίας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανισμούς αναβάθμισης, το Atlantis ERP εγγυάται μέγιστα επίπεδα ασφάλειας σε κάθε επιχείρηση, διευκολύνοντας την εναρμόνιση της λειτουργίας της με το εκάστοτε επιχειρηματικό και νομοθετικό πλαίσιο.

Εύκολη προσαρμογή σε μεταβαλλόμενες ανάγκες

Επεκτασιμότητα

Η αρχιτεκτονική του Atlantis ERP προσφέρει την ευελιξία και την επεκτασιμότητα που χρειάζεται η επιχείρησή σας ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα, κάθε φορά, σε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσα από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της.

Ευελιξία

Ενσωματώνοντας ολοκληρωμένα εργαλεία παραμετροποίησης, το Atlantis ERP επιτρέπει στην επιχείρησή σας να απαντάει δυναμικά στις ανταγωνιστικές προκλήσεις της αγοράς και να διασφαλίζει συστηματικά τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.

Διασύνδεση

Με σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης με τρίτα συστήματα και εφαρμογές, η λύση δίνει στην επιχείρησή σας και τους ανθρώπους της, τη δύναμη της δικτύωσης και της συνεργασίας που απαιτείται για την ταχύτερη επίλυση ακόμη και των πιο δύσκολων προβλημάτων.

Διαχειριστείτε ολόκληρη την επιχείρησή σας
με το Atlantis ERP

 • Πωλήσεις

  Τρέξτε αποδοτικά όλες τις λειτουργίες της Εμπορικής Διεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένων παραγγελιών, πωλήσεων, διαχείρισης πελατών (χονδρικής, λιανικής), παρακολούθησης εισπρακτόρων και πωλητών κα. Παράξτε ακριβείς προβλέψεις πωλήσεων, βελτιώστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας και περιορίστε τον κύκλο της πώλησης, επιταχύνοντας την παράδοση των παραγγελιών και την αποπληρωμή των τιμολογίων σας.

 • Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Συντονίστε όλες τις δραστηριότητες μεταξύ των εμπλεκομένων μερών: από την παραγγελία, μεταφορά και αποθήκευση πρώτων υλών, έως τη διακίνηση των τελικών προϊόντων. Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση παραστατικών και τις διαδικασίες εισαγωγών-εξαγωγών. Διαχειριστείτε αποθηκευτικούς χώρους, παρακολουθήστε αναλυτικά την εξέλιξη των αποθεμάτων σας και πραγματοποιήστε ακριβείς προβλέψεις προμηθειών.

 • Χρηματοοικονομική Διαχείριση

  Διαχειριστείτε με ακρίβεια κάθε οικονομική λειτουργία: από εισπράξεις, πληρωμές και τραπεζικούς λογαριασμούς, έως την κατάρτιση budgets και τη διεκπεραίωση κάθε λογιστικής εργασίας. Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της επιχείρησής σας, την κλιμάκωση των εσόδων, των εξόδων και του cash flow σας, αξιολογώντας με ασφάλεια τους κινδύνους κάθε επιχειρηματικής σας πρωτοβουλίας.

 • Παραγωγή

  Απλοποιήστε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής, μειώνοντας τη φύρα και βελτιώνοντας την κερδοφορία των προϊόντων σας, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητάς τους. Σχεδιάστε, προδιαγράψτε, εκτελέστε και ελέγξτε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας με τις εξελιγμένες και ενσωματωμένες ενότητες MRP I και MRP II, παρακολουθώντας παράλληλα με ακρίβεια τη διακύμανση του κόστους των παραγόμενων ειδών.

 • CRM

  Αυτοματοποιήστε τις σχέσεις σας με τις επαφές, τους υφιστάμενους, αλλά και τους υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάθε νέα ευκαιρία πώλησης – από τη δημιουργία ενός lead και την αποστολή προσφοράς πωλήσεων, έως τη λήψη της παραγγελίας. Εξυπηρετήστε καλύτερα τους πελάτες σας, βελτιώνοντας την εμπειρία που αποκομίζουν σε κάθε επαφή με τους ανθρώπους της επιχείρησής σας.

 • Υπηρεσίες

  Συντονίστε τις διαδικασίες σας ώστε να διαχειρίζεστε πόρους και υλικά με το χαμηλότερο κόστος. Διαχειριστείτε εγγυήσεις και συμβόλαια υποστήριξης. Προγραμματίστε και εκτελέστε εργασίες στις εγκαταστάσεις σας ή αυτές των πελατών, καταγράφοντας το χρόνο και τις χρεώσεις υπηρεσιών και ανταλλακτικών. Βελτιστοποιήστε τα δρομολόγιά σας και ελέγξτε την επάρκεια ανταλλακτικών ανά αποθηκευτικό χώρο ή συνεργείο.

 • ΒΙ & Analytics

  Αποτυπώστε με ακρίβεια την πραγματική εικόνα της επιχείρησής σας μέσα από σύγχρονα εργαλεία Business Intelligence, Analytics και Reporting. Παράξτε αυτόματα ισχυρές αναφορές και εμβαθύνετε στην απόδοση των διαδικασιών, των τμημάτων και των ανθρώπων σας, διασφαλίζοντας τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων, την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τα κατάλληλα δεδομένα.

 • Mobile Atlantis

  Υποστηρίξτε έμπρακτα τις εργασίες σας όποτε και όπου αυτές πραγματοποιούνται, βελτιώνοντας ουσιαστικά την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων σας και την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Βοηθήστε τους εργαζόμενούς σας να παραμένουν πάντοτε συνδεδεμένοι με την επιχείρησή σας χωρίς περιορισμούς, μέσα από εξειδικευμένες mobile εφαρμογές.

Ξεκινήστε σήμερα
εντελώς δωρεάν

Διαπιστώστε στην πράξη τη δυναμική ενός ισχυρού, ολοκληρωμένου, αξιόπιστου και επεκτάσιμου συστήματος ERP.

Επιλέξτε σήμερα την εφαρμογή Atlantis που ανταποκρίνεται πληρέστερα στο μέγεθος, τον κλάδο και τις απαιτήσεις λειτουργίας της δικής σας επιχείρησης.