Βαθύτερη γνώση,
καλύτερη επικοινωνία με τον πελάτη

Η εφαρμογή Atlantis CRM συγκεντρώνει όλες τις δραστηριότητες και τα αρχεία των πελατών της επιχείρησής σας σε μία ενιαία, λειτουργική βάση δεδομένων.

Από στοιχεία επαφών, ενέργειες μάρκετινγκ, προσφορές, τιμολόγια και δεδομένα πωλήσεων, έως σχόλια και αιτήματα υποστήριξης, έχετε πρόσβαση σε όλες  τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε καλύτερα τους υφιστάμενους, αλλά και δυνητικούς πελάτες της επιχείρησής σας, θέτοντας τις βάσεις για την αποδοτικότερη καθημερινή της λειτουργία.

Το Atlantis CRM προσφέρει εικόνα 360ο για την εξέλιξη όλων των πελατειακών σχέσεων, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε έγκαιρα τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη, βασιζόμενοι κάθε φορά, σε πραγματικά δεδομένα.

Αξιοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες του συστήματος, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τις τάσεις στην αγορά και να στοχεύουν με τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες, τους κατάλληλους πελάτες.

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και με δυνατότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας κάθε επιχείρησης, το Atlantis CRM βοηθάει όλα τα στελέχη που συναναστρέφονται καθημερινά με πελάτες, να εργάζονται πιο γρήγορα, έξυπνα και αποδοτικά, αποφεύγοντας την αλληλοεπικάλυψη εργασιών.

Μάθετε Περισσότερα

Ταχύτερη
ανάπτυξη πωλήσεων

Το Atlantis CRM υποστηρίζει δυναμικά την αποτελεσματική οργάνωση και τη
συστηματική προσέγγιση κάθε δραστηριότητας των πωλήσεων, βοηθώντας την
επιχείρησή σας να παραμένει πάντοτε σε τροχιά ανάπτυξης.

Ζητήστε Παρουσίαση
automation-proesseces-01

Αυτοματοποίηση Εργασιών

Εξοικονομήστε χρόνο, επιταχύνοντας το κλείσιμο των πωλήσεων. Παράξτε γρήγορα προσφορές και παραγγελίες με αυτόματη καταχώριση ειδών και πελατών. Ορίστε συναντήσεις και υπενθυμίσεις και διαχειριστείτε τις επαφές σας, συσχετίζοντας ενέργειες και έγγραφα με κάθε επαφή. Υποστηρίξτε τις συναντήσεις σας σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις mobile εφαρμογές του Atlantis.

target-lead-01-01

Αξιοποίηση Ευκαιριών

Διαχειριστείτε αποδοτικά κάθε νέα ευκαιρία πώλησης: από την πρώτη επαφή έως το κλείσιμο της συμφωνίας. Με το Atlantis CRM, οι άνθρωποι των πωλήσεων μπορούν να προσεγγίζουν τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες την κατάλληλη χρονική στιγμή, μετατρέποντας την ευκαιρία σε έσοδο για την επιχείρησή σας.

desicion-01

Υποστήριξη Αποφάσεων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη όλων των ενεργειών πωλήσεων, ελέγχοντας σε ποιο στάδιο βρίσκεται κάθε μία. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες του Atlantis CRM και βελτιώστε τη μελλοντική απόδοση των πωλήσεων σας.

Υψηλότερη απόδοση ενεργειών marketing

Αξιοποιήστε σε βάθος τα δεδομένα των επαφών και των πελατών της επιχείρησής σας. Εντοπίστε πιθανές ευκαιρίες πωλήσεων και αναπτύξτε ισχυρή επικοινωνία τόσο με υφιστάμενους, όσο και δυνητικούς πελάτες.

Με το Atlantis CRM, μπορείτε να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε εύκολα στοχευμένες καμπάνιες Email και SMS marketing για να εκμεταλλεύεστε νέες ευκαιρίες, αλλά και δυνατότητες επίτευξης cross-sell και up-sell πωλήσεων. Την ίδια στιγμή, είστε σε θέση να παρακολουθείτε την απόδοση όλων των προωθητικών σας ενεργειών, για να γνωρίζετε με ακρίβεια εάν αυτές αποφέρουν τα επιθυμητά -κάθε φορά- αποτελέσματα.

Βελτίωση συνολικής εμπειρίας πελάτη

Μετατρέψτε κάθε επικοινωνία με τους πελάτες σας, σε μία νέα ευκαιρία για την επιχείρησή σας. Αξιοποιήστε καλύτερα τους διαθέσιμους πόρους σας, περιορίστε το κόστος και βελτιώστε την ποιότητα εξυπηρέτησης, διατηρώντας πάντοτε ευχαριστημένους τους πελάτες σας.

Το Atlantis CRM προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πληροφορία που χρειάζονται κάθε φορά οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά σε όλα τα αιτήματα των πελατών σας: από θέματα πωλήσεων και ζητήματα customer service και support, έως αιτήματα επίλυσης αποριών και παροχής γενικών πληροφοριών.

ΕΠΑΦΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Atlantis CRM

Γνωρίστε τη δύναμη ενός ισχυρού και ευέλικτου συστήματος CRM. To Atlantis CRM σας βοηθάει να αλληλεπιδράτε καλύτερα με πελάτες και υποψήφιους πελάτες, να εμβαθύνετε στην εμπορική λειτουργία της επιχείρησής σας και να χαράσσετε την πλέον αποδοτική στρατηγική για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων.